۱۰ نوع برتر موز
۱-موز کاوِندیش یا کَوِندیش(Cavendish)
همون موز معمولی خودمون که توی فروشگاه ها ، میوه فروشی ها و بازار های میوه و تره بار پیدا میشه کمی شیرین هستن و بافت کرمی دارن مراحل رشتشون هم از سبز تا زرد و بعد زود با لکه های قهوه ایه.
۲-پیسنگ راجا(Pisang Raja)
موز پیسنگ راجا یک موز محبوب توی اندونزی هست ، رنگ زرد تا نارنجی داره و طعمی شبیه کاسترد با طعم عسل و حالت نرم و خامه ای داره . کوچکتر از موز کاوندیش هستن و تقریباً ۱۲ تا ۱۵ سانتی متر طول اونهاست.
۳-موز قرمز
همونطور که از اسمشون معلومه رنگشون قرمز مایل به بنفش هست ، گوشت صورتی روشن دارن و از موز کاوندیش خیلی نرم تر و شیرین ترن و کمی طعم تمشک دارن و دارای مقاومت کمی هستن.
۴-موز لیدی فینگر
موز لیدی فینگر که بهش بچه موز یا بیبی بنانا هم میگن شیرین تر و کوچکتر از موز کاوندیش هستن و طول اونها معمولا بین ۶ تا ۷ سانتی متر هست. بافت خامه ای با طعم شیرین و رگه های طعم عسل دارن
۵-موز آبی
جاوا فکر کنم بیشترتون در مورد این موز شنیده باشید. این موز بهخاطر طعم شیرین وانیلی و خامه ای که داره به موز بستنی معروفه. این نوع موز پوست آبی زیبا و گوشت سفید داره. گونهی این موز مقاومه و میتونه تو مناطق سرد رشد کنه.